Партньори

Доверяваме се на нашите партньори, за да осигуряваме винаги високо качество, надеждност и сигурност при реализацията на Вашите проекти. В зависимост от конкретните изисквания, „Сатурн 2“ ООД работи с различни партньори, част от които можете да видите по-долу:

Вентоплам 2000

Фирма Вентоплам 2000 е създадена през 1998 година и е специализирана фирма в изграждането на климатични, вентилационни и отоплителни инсталации.

Научете повече »

СРЕГИ ООД

Строителство на административни, промишлени, обществени, търговски, хотелски обекти и съоръжения и жилища, в страната и предимно в Бургаска област.

Научете повече »

Евромаркет Груп

Строителна техника, инструменти, заваряване, металообработване, техника за ремонти в тежката индустрия, автосервизно оборудване.

Научете повече »

Schrack Technik

Партньор в енергийна техника, промишленост, производство на ел. разпределителни устройства, сградни инсталации, мрежи данни, осветителната техника, фотоволтаици, зарядни станции за електромобили и др.

Научете повече »

Просол ООД

Търговия с едра и дребна строителна техника и механизация, електроинструменти, автосервизно оборудване, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Научете повече »

RAK

Професионални системи за сигурност.

Научете повече »

Сектрон ООД

Дистрибуция и цялостен инженеринг на системи за сигурност, в това число: алармени системи, системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване и пожарогасене.

Научете повече »

ДИКС 94 ЕООД

Търговия с Eлектро и ВиК материали за промишлеността, строителството, пълно оборудване на хотели и кооперации, електропреносни мрежи средно и ниско напрежение.

Научете повече »

ТМТ ЕЛКОМ ООД

Проектиране и изпълнение на ел.инсталации, поставяне на подово отопление, доставка на електроматериали от български и световни производители.

Научете повече »

ФИЛКАБ АД

Цялостни решения и доставки на електротехнически продукти, специализиран сервиз и компетентна консултация.

Научете повече »

Тилком ООД

Създадена през 1999 г., "Тилком" ООД вече е утвърден доставчик на кабели, кабелна арматура и електроматериали на българския пазар. Стоките предмет на нашата дейност са с местен и чуждестранен произход.

Научете повече »